Skip to main content

Willco Isolatiesysteem 7

De isolatieplaat van het Willco Isolatiesysteem 7 is een Steico Protect houtvezelplaat (λ waarde: 0,046 of 0,048 W/m.K).

* Deze isolatieplaat vergt een meer specifieke plaatsing en wordt door een schrijnwerker uitgevoerd. In vergelijking met een standaard polystyreen isolatieplaat, heeft deze Steico Protect houtvezelplaat een geringere dynamische stijfheid, waardoor men een betere akoestische isolatie bekomt. Bovendien zorgen de houtvezelplaten voor een milieuvriendelijk en hoog dampdoorlaatbaar systeem.

  • Steico Protect houtvezelplaat*
  • Ecologische en duurzame keuze
  • Hoge dampdoorlaatbaarheid
  • Zeer geschikt voor hout(skelet)bouw en renovatie

Voor dit isolatiesysteem werkt Willco Products samen met Steico, een fabrikant van isolatiemateriaal.

De isolatieplaat van het Willco Isolatiesysteem 7 is een Steico Protect houtvezelplaat (λ waarde: 0,046 of 0,048 W/m.K). *Deze isolatieplaat vergt een meer specifieke plaatsing en wordt door een schrijnwerker uitgevoerd. In vergelijking met een standaard polystyreen isolatieplaat, heeft deze Steico Protect houtvezelplaat een geringere dynamische stijfheid, waardoor men een betere akoestische isolatie bekomt. Bovendien zorgen de houtvezelplaten voor een milieuvriendelijk en hoog dampdoorlaatbaar systeem.

Het Willco Isolatieysteem 7 is geschikt voor houtskeletbouw en renovatie. Een wapeningsnet uit glasvezel en de nodige hoek- en stopprofielen zorgen voor de versteviging van het gehele systeem. Om de isolatieplaten te kleven en uit te vlakken gebruikt men WILLCO Kleef- en Uitvlakkingsmortel of WILLCO Kleef- en Uitvlakkingsmortel Multilight Plus. Daarna volgt een voorstrijklaag voor een goede hechting van de eindlaag: een sierpleister.

Opbouw

  1. Ondergrond
  2. Isolatieplaat: Steico Protect Houtvezelplaat*
  3. Wapeningslaag: Uitvlakken met WILLCO Kleef- en Uitvlakkingsmortel of WILLCO Kleef- en Uitvlakkingsmortel Multilight Plus
  4. Bewapening: Bewapenen met WILLCO Glasvezel Wit Fijn
  5. Voorstrijk: WILLCO Voorstrijk
  6. Eindlaag: WILLCO Silicoonharssierpleister KR, WILLCO Premium KR, WILLCO Avantgarde KR, WILLCO Pure KR
Technische fiche

Voor elke gevel een systeem

De Olifant kan verschillende oplossingen aanbieden om uw thermisch gevelisolatiesysteem optimaal tot zijn recht te laten komen.

Wommelgem

De Olifant Wommelgem
Herentalsebaan 406
2160 Wommelgem

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/485 58 92
info@deOlifant.com

Wilrijk

De Olifant Wilrijk
Kernenergiestraat 51b
2610 Wilrijk

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/899 66 74
wilrijk@deOlifant.com