Skip to main content

Protective coatings

 

Alles ter bescherming van uw project! Technische systemen en een aantrekkelijke uitstraling, ongeacht de toepassing.

Installaties, gebouwen, constructies en materiaal worden dagelijks blootgesteld aan diverse omstandigheden. Het is dan ook van groot belang om ze goed te beschermen. Of het nu gaat om het beschermen tegen corrosie, slijtage, hoge temperaturen of extreme weersomstandigheden.

Ons assortiment hoogwaardige beschermende coatings biedt deze langdurige bescherming en een geoptimaliseerde toepassing voor de meest duurzame oplossing, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Met een bewezen staat van dienst zijn we een betrouwbare partner voor beschermende coatings voor al onze klanten in de bouw.

Specifieke eisen?
Onze leveranciers voldoen met de voorgestelde coatings aan de interantionale normen.

ISO 12944

  • De belangrijkste internationale standaard voor het vergelijken van coatingprestaties in corrosieve omgevingen en het bepalen van het meest geschikte verfsysteem voor een duurzame anti-corrieve bescherming

NORSOK M-501

  • De toonaangevende norm voor de bescherming van offshore-installaties, van voorbereiding tot bescherming met de idealte coating

Ons assortiment

U kan bij De Olifant terecht voor een compleet assortiment van industrie coatings, bouwverven, non-paint producten en gereedschappen maw alles wat u nodig heeft voor de complete uitvoering van uw project.

Ons assortiment
Advies nodig?

Contact

De Olifant BV
Herentalsebaan 406
2160 Wommelgem

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/485 58 92
info@deOlifant.com

Advies & verkoop:

Vincent De Sy – vincent@deolifant.com

Sander Swaan – sander@deolifant.com

Klantenboekhouding: