Skip to main content

Alternatieve afwerkingen

Ook in het Willco gamma zijn er alternatieve afwerkingen nodig. Ontdek ze hieronder voor uw gevel en isolatiesysteem.

Betonlook

Heb je liever een strakke afwerking in betonlook? Of liever een accentmuur met ruwe structuur, het kan allemaal met de WILLCO Vario Sierpleister. De pleister wordt als afwerkingslaag gebruikt op de Willco Isolatiesystemen. Het gamma WILLCO Vario telt 6 technieken en 1 betonlook. Elke techniek is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Ontdek alle technieken

Decoratieve ornamenten

De juiste gevelornamenten geven jouw renovatiepand een historische uitstraling of jouw nieuwbouw extra cachet. Volg de bouwstijl van je pand voor een harmonieus geheel. Selecteer je favorieten uit ons WILLCO Fassade Profil-gamma: 65 moulures, 8 sluitstenen, 11 rozetten en 21 consoles. Bovendien kan je je gewenst gevelprofiel op maat laten maken bij Willco Products. Je zult zien: met gevelprofielen wordt je gevel in een handomdraai een unieke eyecatcher.

Ontdek het gamma decoratieve ornamenten

WILLCO Plint

Een passende plint kiezen voor je gevel is vaak niet eenvoudig. Het komt erop aan om letterlijk en figuurlijk een goede basis te leggen om de ganse gevel mooi en efficiënt te maken. Een mooie oplossing is de WILLCO Plint. Het is een element dat bestaat uit een decoratieve voorkant die al vastgemaakt is aan de achterliggende isolatieplaat. Dit maakt de plaatsing erg makkelijk. De naden sluiten overal goed aan en de uitvoering kan sneller gebeuren. Nog belangrijker is dat de plintzone van je gevel 100% vrij is van koudebruggen door de naadloze aansluiting. De WILLCO Plint is verkrijgbaar in verschillende maten met mogelijkheid om vaste binnen- en buitenhoeken te voorzien. De architecturale vrijheid van de WILLCO Plint is enorm.

WILLCO ProAttika® Profiel

Dit dakrandprofiel kent een onzichtbare toepassing in combinatie met een Willco Isolatiesysteem. Het WILLCO ProAttika® Profiel verdwijnt volledig na de verwerking!

Het dakrandprofiel maakt het mogelijk om met de afwerkingslaag van een Willco Isolatiesysteem, zijnde een sierpleister of steenstrippen, tot boven aan de rand van het gevelvlak af te werken. Doordat de afwerkingslaag volledig doorloopt, creëert men de look van een dakrandloze gevel. Dit effect zorgt voor een strakke en exclusieve afwerking van de woning!

Voor elke gevel een systeem

De Olifant kan verschillende oplossingen aanbieden om uw thermisch gevelisolatiesysteem optimaal tot zijn recht te laten komen.

Wommelgem

De Olifant Wommelgem
Herentalsebaan 406
2160 Wommelgem

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/485 58 92
info@deOlifant.com

Wilrijk

De Olifant Wilrijk
Kernenergiestraat 51b
2610 Wilrijk

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/899 66 74
wilrijk@deOlifant.com