Skip to main content
 

Uw partner in
verven en pleisters

De Olifant, al 30 jaar uw groothandel en partner in verven en pleisters.

Het gebruik van hoogwaardige verven en pleisters is essentieel voor het creëren van een duurzame en esthetische afwerking voor uw interieur en exterieur. Onze producten helpen niet alleen bij het verbeteren van de uitstraling van uw gebouw, maar dragen ook bij aan een langdurige bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Met ons deskundig advies en uitgebreide selectie aan verven, pleisters, plamuren, non-paint producten en gereedschappen staan wij klaar om uw projecten tot een succes te maken. Wij houden ons assortiment continu up-to-date en volgen de laatste marktontwikkelingen nauwlettend, zodat wij u steeds de beste kwaliteit, service en mogelijkheden kunnen.Top of FormBottom of Form

Assortiment

Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige verven tot duurzame pleisters, wij bieden een scala aan producten voor elke klus.

Advies

Ontvang vrijblijvend professioneel advies voor al uw projecten. Ons personeel staat klaar om u te helpen met tips en aanbevelingen voor het beste resultaat.

Referenties

Ontdek hoe De Olifant heeft bijgedragen aan succesvolle projecten en hoe we inspiratie hebben geboden voor creatieve oplossingen.

De Olifant, beresterk in…

Concurrentiële prijzen

Snelle, uitmuntende service

Werfopvolging en lastenboeken

Deskundige technische adviezen

Wommelgem

De Olifant Wommelgem
Herentalsebaan 406
2160 Wommelgem

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/485 58 92
info@deOlifant.com

Wilrijk

De Olifant Wilrijk
Kernenergiestraat 51b
2610 Wilrijk

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/899 66 74
wilrijk@deOlifant.com