Skip to main content

Marine coatings

Met Hempel Marine in huis hebben we een toonaangevend merk dat reeds meer dan 100 jaar ervaring heeft binnen de marine-industrie.

Deze marine coatings zijn ontworpen voor zowel nieuwe als voor het onderhoud van bestaande schepen. Of het nu gaat om binnenvaart- of zeeschepen, de producten bieden uitstekende bescherming en prestaties in de meest veeleisende maritieme omgevingen.

De Hempel Marine coatings zijn speciaal geformuleerd om aangroei onder water tegen te gaan (anti-fouling), waardoor uw schip soepel door het water kan blijven glijden. Dit resulteert in een optimalisatie van het energieverbruik tijdens het varen. Met deze coatings kunt u erop vertrouwen dat uw schip minder weerstand ondervindt en beter presteert, ongeacht de omstandigheden in het water.

Daarnaast bieden we ook speciale coatings voor cargo holds, die zorgen voor een effectieve bescherming van uw lading en de laadruimtes van uw schip. Met de hoogwaardige Hempel Marine producten, samen met onze gebundelde en uitgebreide kennis, kunt u de levensduur van uw schip verlengen en de operationele kosten verlagen.

Ons assortiment

U kan bij De Olifant terecht voor een compleet assortiment van industrie coatings, bouwverven, non-paint producten en gereedschappen maw alles wat u nodig heeft voor de complete uitvoering van uw project.

Ons assortiment
Advies nodig?

Contact

De Olifant BV
Herentalsebaan 406
2160 Wommelgem

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/485 58 92
info@deOlifant.com

Advies & verkoop:

Vincent De Sy – vincent@deolifant.com

Sander Swaan – sander@deolifant.com

Klantenboekhouding: