Gevelisolatie?
Het loont!

Thermische gevelisolatie is een systeem waarbij isolatieplaten worden aangebracht op de buitenzijde van de gevel om zo de isolatiewaarde van de woning te optimaliseren. Dit systeem van gevelisolatie bestaat al meer dan 50 jaar en is in heel Europa al op miljoenen gebouwen toegepast, zowel nieuwbouw als renovatie.

De hoeveelheid energie die een gezin of bedrijf nodig heeft om de woning te verwarmen, wordt zo tot een minimum herleid. Zelfs een nul-energiewoning is mogelijk, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Energiebesparing

Vanaf dag één een lagere energierekening! De isolatie van uw woning levert een aanzienlijke verbetering van de energieprestaties op. Zo realiseert u met het plaatsen gevelisolatie een grote  besparing op de energiekosten van uw bestaande woning. Bespaar tot 40% op je energiefactuur!

Behaaglijk binnenklimaat

Ook binnen in uw woning levert gevelisolatie snel resultaat op. Doordat de binnenzijde van de buitenmuren zijn constante temperatuur houdt, zal uw woning in de zomer koel blijven en in de winter met minimale energie te verwarmen zijn.

Hogere verkoopwaarde

Een woning met een goede energieprestatie ligt beter in de markt en heeft een hogere verkoopwaarde. Zo levert uw investering in thermische gevelisolatie niet één, maar twee maal voordeel op als u ooit beslist uw woning te verkopen of te verhuren.

Langdurige propere gevels, ook in donkere kleuren.

Dankzij het Caparol Clean Concept en de Nanoquartz technologie blijft uw gevel langer proper en blijven de kleuren langer mooi!

De verven en pleisters met het Caparol Clean Concept en de Nanoquartz technologie stoten (regen)water in hoge mate af, verkrijten nauwelijks en zijn op elke gevel toe te passen. Dit betekent minder onderhoud en dus meer rendement.

Er bestaat een kleurselectie die feilloos aantoont welke kleuren in onze gevelisolatie-systemen beschikbaar zijn. Hiermee staat je gevel er langdurig netjes bij : in het wit, in een lichte, in een donkere of een krachtige kleur.

Bestand tegen impact

Een gevel heeft het vaak hard te verduren door de impact van grote hagelstenen, fietsen die tegen de gevel belanden of een van de kinderen die zijn traptechniek wil bijschaven… tegen de achtergevel.

Bestand tegen barsten

De gevel is het aangezicht van uw woning en mag geen barsten gaan vertonen. Hiervoor kan u aan de slag met de carbonvezel versterkte wapeningslaag. Door toevoeging van de carbonvezels weerstaat het Carbon-systeem zowel spanningen, afkomstig uit de ondergrond als thermische spanningen die het gevolg zijn van opwarming en afkoeling.

Voor elke gevel, in elke kleur

Kijk snel bij de beschikbare systemen en ontdek uw ideale gevelisolatie.

Wommelgem

De Olifant BV
Herentalsebaan 406
2160 Wommelgem

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 18u
Zaterdag: 8u – 16u

03/485 58 92
info@deOlifant.com

Wilrijk

De Olifant Wilrijk
Kernenergiestraat 51b
2610 Wilrijk

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 18u
Zaterdag: 8u – 16u

03/899 66 74
wilrijk@deOlifant.com