Skip to main content

Gevelisolatie?
Het loont!

Thermische gevelisolatie is een systeem waarbij isolatieplaten worden aangebracht op de buitenzijde van de gevel om zo de isolatiewaarde van de woning te optimaliseren. Dit systeem van gevelisolatie bestaat al meer dan 50 jaar en is in heel Europa al op miljoenen gebouwen toegepast, zowel nieuwbouw als renovatie.

De hoeveelheid energie die een gezin of bedrijf nodig heeft om de woning te verwarmen, wordt zo tot een minimum herleid. Zelfs een nul-energiewoning is mogelijk, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Energiebesparing

Vanaf dag één een lagere energierekening! De isolatie van uw woning levert een aanzienlijke verbetering van de energieprestaties op. Zo realiseert u met het plaatsen gevelisolatie een grote  besparing op de energiekosten van uw bestaande woning. Bespaar tot 40% op je energiefactuur!

Behaaglijk binnenklimaat

Ook binnen in uw woning levert gevelisolatie snel resultaat op. Doordat de binnenzijde van de buitenmuren zijn constante temperatuur houdt, zal uw woning in de zomer koel blijven en in de winter met minimale energie te verwarmen zijn.

Hogere verkoopwaarde

Een woning met een goede energieprestatie ligt beter in de markt en heeft een hogere verkoopwaarde. Zo levert uw investering in thermische gevelisolatie niet één, maar twee maal voordeel op als u ooit beslist uw woning te verkopen of te verhuren.

Langdurige propere gevels, ook in donkere kleuren.

Donkere oppervlakken absorberen meer zonnestralen en warmen daardoor sneller op dan lichte oppervlakken. Bij gevelisolatiesystemen en hoog isolerend metselwerk kan de combinatie van een donkere afwerking en een trage warmteafgifte leiden tot schade zoals scheuren en loslatende pleister. Daarom worden beperkingen opgelegd aan de kleursterkte van dergelijke systemen om dergelijke problemen te voorkomen.

Dankzij de verven en pleisters van het Caparol Clean Concept en de Nanoquartz technologie die (regen)water in hoge mate afstoten, waardoor deze nauwelijks verkrijten, kan u uw gevel ook in donkere zetten.

Ook bij Willco Products hebben ze hier oplossingen voor. Door te werken met de Willco Kleef- en Uitvlakkingsmortel Pasta, de Willco Avantgarde KR en de Willco Nero Reflect kan je veilig met donkere kleuren werken op hen isolatiesystemen.

Bestand tegen impact

Een gevel heeft het vaak hard te verduren door de impact van grote hagelstenen, fietsen die tegen de gevel belanden of een van de kinderen die zijn traptechniek wil bijschaven… tegen de achtergevel.

Bestand tegen barsten

De gevel is het aangezicht van uw woning en mag geen barsten gaan vertonen. Hiervoor kan u aan de slag met de carbonvezel versterkte wapeningslaag. Door toevoeging van de carbonvezels weerstaat het Carbon-systeem zowel spanningen, afkomstig uit de ondergrond als thermische spanningen die het gevolg zijn van opwarming en afkoeling.

Voor elke gevel, in elke kleur

Kijk snel bij de beschikbare systemen en ontdek uw ideale gevelisolatie.

Wommelgem

De Olifant BV
Herentalsebaan 406
2160 Wommelgem

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/485 58 92
info@deOlifant.com

Wilrijk

De Olifant Wilrijk
Kernenergiestraat 51b
2610 Wilrijk

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/899 66 74
wilrijk@deOlifant.com