Skip to main content

OEM

 

De perfecte bescherming voor al uw materieel, gemaakt op basis van uw specifieke noden. Verzekerd van langdurig gebruik.

In een productie-omgeving is het belangrijk om een uitmuntende eindkwaliteit te combineren met een snelle doorlooptijd.

Uw machines worden zwaar belast en krijgen het zwaar te verduren. Daarom verdienen ze de juiste bescherming om ze zo lang mogelijk in perfecte staat te houden.

Wij bieden gemakkelijk te appliceren coatings aan die uw materieel de benodigde bescherming bieden. Hierdoor wordt de levensduur verlengd en worden de onderhoudskosten verlaagd.

Extreme weersomstandigheden? Hoge chemische belasting? Zware mechanische belasting? Kies uit ons assortiment eenvoudig aan te brengen, bewezen anticorrosiecoatings met uitstekende optimale bescherming tegen de meest veeleisende omstandigheden.

Maar dat is nog niet alles. We kunnen ook op maat gemaakte oplossingen, in samenspraak met onze leveranciers, ontwikkelen die perfect aansluiten bij het productieproces, de gewenste applicatie-eigenschappen, kleuren en glansniveaus.

Wij bekijken uw specifieke behoeften (zowel anti-corrosief als esthetisch) en werken een voorstel uit. Dit volgens uw specificaties of die van uw klant én gecertificeerd (ISO 12944).

Ons assortiment

U kan bij De Olifant terecht voor een compleet assortiment van industrie coatings, bouwverven, non-paint producten en gereedschappen maw alles wat u nodig heeft voor de complete uitvoering van uw project.

Ons assortiment
Advies nodig?

Contact

De Olifant BV
Herentalsebaan 406
2160 Wommelgem

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/485 58 92
info@deOlifant.com

Advies & verkoop:

Vincent De Sy – vincent@deolifant.com

Sander Swaan – sander@deolifant.com

Klantenboekhouding: