Skip to main content
 

Advies

Wenst u een vrijblijvend, professioneel advies? Dan kan u terecht bij onze technisch geschoolde medewerkers. Zij helpen u graag verder!

 

Wenst u vrijblijvend,
professioneel advies?

Dan kan u terecht bij
onze technisch geschoolde medewerkers.
Zij helpen u graag verder!

Professionele verwerker of architect?

Technisch advies

Bij De Olifant bent u altijd zeker van een goed technisch advies, zodat u zich kan richten op de verwachtingen van uw klant en de kwalitatieve uitvoering van uw projecten.

Uitgebreide service

Indien nodig stellen wij samen met u en de leverancier een persoonlijk lastenboek op. Zo kan u in elke fase van het project een beroep doen op het advies van onze medewerkers. U kan deze lastenboeken als een nog uitgebreidere service aanbieden aan uw klanten.

Particuliere klant?

U wenst uw gevel te laten isoleren? Of u bent op zoek naar meer informatie en een betrouwbare verwerker of plaatser?

Kom gerust langs in een van onze winkels en onze medewerkers helpen u met veel plezier verder!

Onze winkels

 

Het belang van een goede verwerking

Kies voor iemand die onze gevelisolatie-systemen kent. Een Carbon Partner van Caparol is ervaren en bekijkt het ganse plaatje van uw project. U kan ook kiezen voor een uitvoerder die met 100% Willco Products werkt. Door regelmatige scholing en voortdurende assistentie door De Olifant en Caparol en Willco Products, bieden deze uitvoerders steeds het beste resultaat. Een systeem is immers maar waardevol als het op alle vlakken goed is uitgevoerd.

Het belang van details

Elke woning heeft zijn specifieke details. Een ervaren verwerker herkent de plaatsen waar extra zorg nodig is. Onze technisch geschoolde medewerkers geven u met plezier advies waar nodig.

Onze troeven

  • Uitgebreide service
  • Technisch advies
  • Concurrentiële prijzen
  • Logistieke service
  • Snelle bezorging
  • Franco levering

Uitgebreide service

Indien nodig stellen we samen met u en de leverancier een lastenboek op. Zo kan u in elke fase een beroep doen op het advies van onze medewerkers. Zo kan u deze lastenboeken als een nog uitgebreidere service aanbieden aan uw klanten.

Technisch advies

Bij De Olifant bent u altijd zeker van een goed advies, zodat u zich kan richten op de verwachtingen van uw klant en de kwalitatieve uitvoering van uw projecten.

Concurrentiële prijzen

Naast onze uitmuntende service bieden wij ook steeds de scherpste prijzen. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat van uw project.

Logistieke service

Service en flexibiliteit zijn de grote troeven van De Olifant. En dat merkt u aan de manier waarop we uw bestellingen verwerken.

We hebben onze eigen transportmiddelen met eigen chauffeurs. Daardoor hebben we óók onze eigen planning. We zijn dus niet afhankelijk van andere partijen. U heeft daar direct een voordeel van.

Snelle bezorging

Alles wat u voor 11 uur bestelt, bezorgen we nog dezelfde dag (mits het product voorradig is). U geeft bij uw bestelling zelf uw logistieke voorkeur aan:

  • u haalt zelf af bij een door u aangegeven vestiging
  • bezorging bij uw bedrijf
  • bezorging op uw werklocatie

Heeft u een spoedbestelling? Dan helpen wij u daar graag mee. Ook zo heeft u een neuslengte voor.

Franco levering

Onze chauffeurs zorgen ervoor dat het contact tussen u en De Olifant soepel verloopt. Bij elke bestelling houden ze uw specifieke wensen en eisen goed in de gaten.

We leveren alle bestellingen met eigen transport franco, ongeacht de grootte van uw bestelling.

Voor elke gevel een systeem

De Olifant kan verschillende oplossingen aanbieden om uw thermisch gevelisolatiesysteem optimaal tot zijn recht te laten komen.

Wommelgem

De Olifant Wommelgem
Herentalsebaan 406
2160 Wommelgem

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/485 58 92
info@deOlifant.com

Wilrijk

De Olifant Wilrijk
Kernenergiestraat 51b
2610 Wilrijk

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/899 66 74
wilrijk@deOlifant.com