Industrie coatings
Brandbescherming

Met PPG en HEMPEL hebben we 2 toonaangevende merken op het gebied van passieve brandbeveiliging, zowel voor hydrocarbonen als cellulose brandbeveiliging, in huis.

Deze brandwerende coatings zijn ontwikkeld om de stabiliteit van staalstructuren te beschermen in het geval van brand.

Onze systemen zijn onafhankelijk getest, voldoen steeds aan de laatst geldende normen en bieden bewezen brandbeveiliging gedurende 30, 60, 90 of 120 minuten.

De brandwerenende coatings kunnen worden aangebracht op de meeste soorten stalen profielenmet behulp van standaard applicatieapparatuur zowel on- als off-site.

In combinatie met de juiste primer en toplaag bieden ze een uitstekende langdurige bescherming, zelfs in veeleisende buitenomgevingen.

Daarnaast hebben wij ook oplossingen om doorvoeren brandvertragend te dichten, of om ventilatieroosters en bestaande deuren heel eenvoudig een brandklasse te geven.

Om de optimale brandbescherming te bieden, bekijken we, samen met onze levancier, elk project individueel. Op deze manier kunnen wij u en uw klant het meest geschikte en performante brandwerend systeem voorstellen. En dit steeds volgens de strengste normen.

Voor de optimale brandbescherming hebben wij volgende merken in huis:

Ons assortiment

U kan bij De Olifant terecht voor een compleet assortiment van industrie coatings, bouwverven, non-paint producten en gereedschappen maw alles wat u nodig heeft voor de complete uitvoering van uw project.

Ons assortiment
Advies nodig?

Industrie coatings:

 

Contact

De Olifant BV
Herentalsebaan 406
2160 Wommelgem

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 18u
Zaterdag: 8u – 16u

03/485 58 92
info@deOlifant.com

Advies & verkoop:

Vincent De Sy – vincent@deolifant.com

Sander Swaan – sander@deolifant.com

Klantenboekhouding:

Bea Gabriëls – bea@deolifant.com