Advies

Wenst u een vrijblijvend, professioneel advies?
Dan kan u terecht bij onze
technisch geschoolde medewerkers.
Zij helpen u graag verder!

Technisch advies

Bij De Olifant bent u altijd zeker van een goed advies, zodat u zich kan richten op de verwachtingen van uw klant en de kwalitatieve uitvoering van uw projecten.

Uitgebreide service

Indien nodig stellen we samen met u en de leverancier een lastenboek op. Zo kan u in elke fase een beroep doen op het advies van onze medewerkers. Zo kan u deze lastenboeken als een nog uitgebreidere service aanbieden aan uw klanten.

Logistieke service

Service en flexibiliteit zijn de grote troeven van De Olifant. En dat merkt u aan de manier waarop we uw bestellingen verwerken. We hebben onze eigen transportmiddelen met eigen chauffeurs. En daardoor hebben we óók onze eigen planning. We zijn dus niet afhankelijk van andere partijen. U heeft daar direct een voordeel van:

Snelle bezorging

Alles wat u voor 10 uur bestelt, bezorgen we nog dezelfde dag (mits het product voorradig is). U geeft bij uw bestelling zelf uw logistieke voorkeur aan:

  • u haalt zelf af bij een door u aangegeven vestiging
  • bezorging bij uw bedrijf
  • bezorging op uw werklocatie

Heeft u een spoedbestelling? Dan helpen wij u daar graag mee. Ook zo heeft u een neuslengte voor.

Onze chauffeurs zorgen ervoor dat het contact tussen u en De Olifant soepel verloopt. Bij elke bestelling houden ze uw specifieke wensen en eisen goed in de gaten. We leveren alle bestellingen met eigen transport franco, ongeacht de grootte van uw bestelling. En… afspraak is afspraak!