Skip to main content
 

Assortiment

De Olifant is voor professionele schilders en
gevelbezetters de groothandel in Provincie Antwerpen.
We bieden een compleet assortiment verf,
gevelisolatie, industriële coatings en toebehoren.

U kan bij De Olifant terecht voor een compleet assortiment van industrie- en bouwverven, vloer- en wandbekleding, non-paint en gereedschappen.

Alles op één en hetzelfde adres en dicht in uw buurt. Daarnaast kan u rekenen op onze concurrentiële prijzen en onze technische ondersteuning. Ons kwalitatief gamma biedt u en uw klanten veel extra’s. Wij houden ons assortiment continu up-to-date en toetsen het regelmatig af met de nieuwste marktontwikkelingen. Daardoor kunnen wij meer kwaliteit, service en mogelijkheden bieden.

Bouwverven

Caparol

Caparol is sinds 1969 actief in België.  Dankzij een zeer breed en kwalitatief hoogstaand productenpakket, de inzet van deskundige medewerkers en enthousiaste groothandelaren zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Belgische markt.

Libert Paints

Libert Paints, fabrikant van professionele verven, biedt u oplossingen van hoge kwaliteit uit een ruim aanbod aan beschermende en industriële verven, hygiene solutions, vloer- en gebouwenverf. Het professioneel verfgamma voldoet aan de hoge eisen van klanten die op zoek zijn naar kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaam partnerschap en concurrentiekracht.

Sigma

Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. De Sigma producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

Industrie coatings

Sika

Gedurende de afgelopen 100 jaar heeft Sika uitgebreide ervaring en expertise opgedaan in de reparatie en bescherming van beton. Daarnaast is Sika ook specialist in brandwerende coatings voor hout-, metaal- en betonconstructies en beschikt het over een uitgebreid gamma anticorrosieve systemen voor bruggen, pijpleidingen, tanks en andere staalconstructies.

Libert Paints

Ook voor specifieke roestwerende toepassingen heeft Libert de juiste verf in huis: schilderen op moeilijk bereikbare plaatsen, bij extreme weersomstandigheden, onder water,… Libert biedt de schilder een volledig gamma kwalitatieve roestwerende verfsystemen aan met een hoge chemische en mechanische weerstand.

PPG

De Olifant heeft een jarenlange ervaring op het gebied van industriële, anti-corrosie en protective coatings. De Olifant werkt nauw samen met het gerenommeerde merk PPG-Protective & Marine Coatings.

Hempel

Hempel is de nieuwste toevoeging aan ons assortiment industriële coatings. Als wereldwijd toonaangevend merk staat Hempel bekend om zijn hoogwaardige coatings die optimale bescherming bieden voor diverse industriële toepassingen.

Gevelisolatie

Capatect

Thermische gevelisolatie – Capatect-systeem
De thermische gevelisolatie van Caparol staan al vele jaren voor gevel-High-Tech „made in Germany“.
Of het nu gaat om het economische, de flexibiliteit of designmogelijkheden: met het thermische isolatieprogramma van Caparol profiteert van vernuftige gevelisolatie van hoogste kwaliteit.

Willco

Willco Products is de eerste Belgische leverancier van sierpleisters! Ze ontwikkelen al meer dan vijftig jaar systemen voor sierpleisters en gevelisolatie. Bovendien ontwikkelen ze continu innovatieve en revolutionaire systemen.

Plamuren & houtreparatie

Gereedschappen & toebehoren

Werkkledij

Bouwmaterialen & waterdichting

Vloerbekleding

Wandbekleding

Raamdecoratie

Wommelgem

De Olifant Wommelgem
Herentalsebaan 406
2160 Wommelgem

03/485 58 92
info@deOlifant.com

Wilrijk

De Olifant Wilrijk
Kernenergiestraat 51b
2610 Wilrijk

03/899 66 74
wilrijk@deOlifant.com