Skip to main content

Alternatieve afwerkingen

U wilt liever een super strakke afwerking? Een historische gevel, maar dan toch geïsoleerd? Het kan!

Ontdek hieronder de mogelijke alternatieve afwerkingen voor uw gevel en isolatiesysteem.

Baksteenimitatie

Met het Meldorfer assortiment kunnen geïsoleerde gevels ook met baksteenuitzicht worden afgewerkt. De kunstofsteenstrips bestaan in verscheidene standaardkleuren en –vormen. Ook custom-made is mogelijk!

(Zicht)betonlook

In de moderne architectuur is de betonlook een trend. De creatieve Autentico techniek geeft u de mogelijkheid om een betonlook te creëren die qua natuurlijkheid moeilijk te overtreffen is. De Accento techniek staat dan weer voor een strakke, vlakke en uiterst gladde oppervlakken met subtiele nuanceringen. Hierdoor is het oppervlak haast niet te onderscheiden van zichtbeton.

Natuursteen-look

Natuursteen wordt sinds jaar en dag gebruikt om onze woon- of werkruimten vorm te geven. Ook als gevelafwerking wordt het vaak toegepast. Met Capatect Travertin creëert u afwerkingen met het aspect van een travertinwand. De techniek overtuigt door zijn natuurlijk aspect. U geeft zelf vorm aan het oppervlak d.m.v. structuur, formaat en kleur.

Houtlook

De Forsta techniek geeft u de mogelijkheid om een gestructureerde houtlook te creëren die qua natuurlijkheid nauwelijks te evenaren is.

Pleisterafwerkingen

Ons assortiment biedt hoogwaardige gevel- en sokkelpleisters met verschillende bindmiddelbasis, korreldikte en pleisterstructuur.

Gevelprofielen

Dankzij onze gevelprofielen kunt u gevels eenvoudig en veelzijdig vormgeven. Zo creëert u een authentieke en aantrekkelijke gevel.

Wommelgem

De Olifant Wommelgem
Herentalsebaan 406
2160 Wommelgem

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/485 58 92
info@deOlifant.com

Wilrijk

De Olifant Wilrijk
Kernenergiestraat 51b
2610 Wilrijk

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 17u
Zaterdag: 8u – 12u

03/899 66 74
wilrijk@deOlifant.com