Verf voor monumentenzorg

Voor elk monumentaal project kan je bij De Olifant terecht.

De Olifant helpt oude gebouwen te beschermen en klaar te maken voor de toekomst

Krijg je als vakman het vertrouwen om een gebouw onder handen te nemen of te onderhouden? Dan staat De Olifant graag klaar aan jouw zijde.

Wij houden ons assortiment continu up-to-date en toetsen het regelmatig af met de nieuwste marktontwikkelingen. Daardoor kunnen wij meer kwaliteit, service en mogelijkheden bieden.

Kalk- en silicaatverf

Caparol / Histolith

Caparol — sinds 1969 actief in België — ontwikkelde Histolith voor authentieke kalkverven, speciaal voor historische objecten die onder Monumentenzorg vallen. Uiterst geschikt als renovatieverf op oude, goed hechtende kalk- en silicaatverflagen, evenals voor kalkrijke pleisters.

De Olifant is officiële verdeler van Caparol Histolith.

KEIM

KEIM is een expert en betrouwbare partner op het gebied van restauratie, dankzij 140 jaar ervaring in het beschermen van waardevol cultureel erfgoed.

De Olifant is officiële verdeler van KEIM.

Sigma

Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. De Sigma producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

Andere

Lijnolie (van Caperol Histolith)

Hoogwaardige lijnolieverf voor beperkt en niet-maatvaste bouwdelen, buiten en binnen; aromatenvrij, hoge weervastigheid, hoge elasticiteit, lange opentijd, op kleur te maken…

Silaan/Silicaat van KEIM

Een product dat zich al ruim 100 jaar bij de renovatie van oude gebouwen heeft bewezen. Het ongeëvenaarde effect met de heldere kleuren die de ondergrond optisch tot leven laten komen, geeft ook aan architectonische hoogwaardige nieuwbouw een geheel eigen karakter.

Verven

De Olifant heeft een ruim aanbod aan kalkverf, silicaatverf, Silaan, Siloxaan en lijnolie van KEIM, Caperol Histolith en Sigma

Pleisters en plamuren

U kan bij ons terecht saneersystemen en allerhande kalkpleisters van KEIM, Caperol Histolith en Cepro

Kalei

Voor kalei biedt De Olifant oplossingen van kalkcement, cementvrije kaleimortel of zuivere hydrolische kalk op basis van poeder tot kant-en klare verfsystemen van Cepro, Caperol Histolith, Universal Compact en KEIM.

Contact

De Olifant BV
Herentalsebaan 406
2160 Wommelgem

Openingstijden

Maandag t.e.m. vrijdag: 7u – 18u
Zaterdag: 8u – 16u

03/485 58 92
info@deOlifant.com

Advies & verkoop:

Joris Godefroit – joris@deolifant.com

Klantenboekhouding:

Joris Godefroit – joris@deolifant.com